Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Golfa med Variation, Töreboda & Knistad

Spela golf i vackra natursköna miljöer i både Töreboda och Knistad. Upplev det lilla familjära Pensionat Prästgården med sina fem små rum och hög mysfaktor. Efter en liten men naggande god frukost beger ni er till anrika Knistad Herrgård med sina fina greener på de vackra vidderna. Kvällen avslutas med en kulinarisk upplevelse i herrgårdens vackra matsal.

Säsong: 1 maj – 30 oktober

Från 3200 Kr

Golfsemester i Sverige

Spela golf i vackra natursköna miljöer i Töreboda och Knistad med Upplevelsepaket. Golfsemester i Sverige på Töreboda golfbana är enligt många golfentusiaster en väldigt attraktiv och spännande bana. I många år har hål 10 kvalat in på listan över Europas 100 bästa hål och är bland de fem bästa i Sverige.

I både Knistad och Töreboda bjuds du på spel- och naturupplevelser som går utöver det vanliga. Banor undangömda från storskalig bebyggelse och inramade av majestätisk skog. Vakna upp till fågelkvitter utanför fönstret och inta morgonkaffet i trädgården. Med Upplevelsepaket bor ni på vackra pensionat och herrgårdar under er golfsemester i Sverige.