Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Cykelsemester i Ålands skärgård

Östersjöns vackraste örike väntar på dig med härliga upplevelser. Bekvämt avstånd, endast två timmars båtresa från Grisslehamn i Sverige. Cykla och åk med skärgårdsfärjorna och upptäck några av alla otaliga öar som Åland består av. Vart du än är, är havet närvarande.

Säsong: 1 juni – 31 augusti
Startdagar: Måndagar-Söndagar

Från 10900 Kr

Semester på Åland

Semestra i den Åländska skärgården. Åland är ett örike som består av 6.700 öar och är ett av de solsäkraste områdena i Norden. Fyllt av spännande upplevelser och vyer. Med upplevelsepaket får ni utforska, upptäcka och smaka på Åland. Här är det fantastiskt att cykla och enkelt att förflytta sig mellan öarna med skärgårdsfärjorna.

På Åland väntar härliga dagar i skärgården med omväxlande natur och närhet till havet. Åland är ett paradis för dig som vill njuta av fantastisk natur, vackra vyer, avkoppling och lugn. Med sina öar, klimat och läge är Åland unikt.

Med sina nästan 30 000 invånare är Åland idag ett modernt samhälle med rötter djupt rotade i sjöfarten där man än idag är en bas för många rederier på Östersjön. Med sin historia, skärgård och kulturarv är Åland ett spännande resmål för både små och stora.