Filter By

Pris

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Dagsutflykter i hjärtat av Dalarna

Cykelparadiset Dalarna har mycket att erbjuda.
Cykelsemestern kommer att ta er från Siljansnäs vidare till Leksand, Tällberg och Rättvik. Det finns mycket att se och besöka i detta genuina och vackra Dalarna. Båda nätterna bor man i Rättvik med fantastisk utsikt över Siljan och bygden runt omkring.
Upplev Långbryggan, Tällberg, naturen, kulturen, hantverkstraditionen och mycket, mycket mer.

Från 1,400 kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester längs Siljan med båtkryssning, startdag Söndag

Ett perfekt fyrdagars paket där ni får uppleva Dalarnas natur både till land och till sjöss. Med ett besök i Nusnäs där tillverkningen sker av Dalarhästar, Rättvik med sin 600 meter långa träbrygga som sträcker sig ut i Siljan, Tällberg med sina träbyggnader och Leksand som ligger vackert intill Siljan. Från Leksand avgår M/S Gustaf Wasa som är ett av Sveriges mest intressanta fartyg med sin spännande historia. Varje sommar sen 1876 har hon varit till sjöss på Siljan.

Från 2,200 kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester runt Siljan

Upplev Dalarna och Siljan från cykelsadeln!
Cykelsemestern går i det sommarfagra Dalarna när det är som bäst. Smultronställen ni besöker på turen är Nusnäs med Dalahäst tillverkning, Rättvik med sin berömda träbrygga som sträcker sig ca 600 meter ut i Siljan. Fler måsten på turen är Tällberg känt för sina vackra träbyggnader, Leksand som ligger vackert utmed Siljans strand, Mora med Vasalopps muséet samt vackra målningar och utställningar på Zornmuséet.

Från 2,000 kr