Buss & Hoj - Gotlands Sommarparadis kust till kust 5-dagar - Upplevelsepaket

Buss & Hoj – Gotlands Sommarparadis kust till kust 5-dagar

Från: 9,850 kr

Buss & Hoj – Upplev Gotland Stressfritt och På Två Hjul!

Välkomna till det nya och spännande konceptet – Buss & Hoj! I år tar vi er med på en unik femdagars cykelsemester, skräddarsydd för er som vill undvika trafikstress och njuta av Gotlands vackra smultronställen.

Varför Buss & Hoj?

För att ge er den perfekta balansen mellan bekvämlighet och äventyr! Ni transporteras med buss längs de hårt trafikerade vägarna, och när ni når Ljugarn väntar era cyklar på er. Vi har noggrant utvalt de finaste smultronställena på er cykelsemester här på Gotland, så att ni kan uppleva ön på ett avslappnat och härligt sätt.

Vad kan ni förvänta er?

Njut av varje tramp på små, charmiga vägar där varje kurva avslöjar Gotlands enastående skönhet och rika historia. Från historiska platser till pittoreska landskap tar vi er med på en resa som ger er minnen för livet.

Era Höjdpunkter på Resan:

 • Stressfri Transport: Undvik trafikstressen med vår bekväma bussresa, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder – er cykelsemester!
 • Smultronställen: Utforska Gotlands mest förtrollande platser och gömda pärlor, noga utvalda för att ge er den bästa upplevelsen.
 • Historiska Sevärdheter: Cykla genom historiens vingslag vid Visbys ringmur och upplev Gotlands rika kulturarv på ett sätt som känns helt unikt.

Buss & Hoj är er biljett till en oförglömlig Gotlandsresa där ni kan andas in öns sommarluft utan stress och låta varje tramp på cykeln bli en del av ett magiskt äventyr. Boka nu och låt oss guida er genom en sommar full av skönhet, kultur och cykelglädje!

Allt detta ingår

3 st Hotellnätter, Solhem hotell Visby del i dubbelrum
2 st Pensionatnätter inkl. sängkläder, Pensionat Lövängen del i dubbelrum
5 st Frukostbuffé
2 st 2-rätters middagar exkl. dryck, Pensionat Lövängen
1 st Bussbiljett Visby -Ljugarn T&R
1 st 3-vxl. Cykel inkl. cykelkorg (från 8 år)
Medtag egen hjälm för bästa komfort och säkerhet samt av hygieniska skäl
1 st Kylväska/ 2 pers. Erhålles vid Visby Hyrcykel (för att packa med egen proviant på vägen)
1 st Cykelkarta
1 st Färdbeskrivning

Möjliga tillval

Enkelrumstillägg 2250 SEK
Avbeställningsskydd / pers. 250 SEK
Egen cykel, avdrag – 600 SEK

 • Buss & Hoj
 • 5-Dagar
 • Hotell
 • Ljugarn
 • Visby
 • Lätt cyklat
 • Buss & Hoj

 

Upptäck Gotlands Skatter på Två Hjul – En Cykelsemester Utan Stress!

För er som älskar att cykla på små, charmiga vägar och undvika trafikstress är detta cykelpaket det ultimata valet! Låt oss guida er genom en femdagars cykelsemester där varje tramp ger er en glimt av Gotlands enastående skönhet och historia.

Dag 1 – Visby: En Magisk Start i Medeltidens Förtrollning
Välkommen till Visby, där varje gatstenskant bär på berättelser från 1200-talet! Checka in på Best Western Solhem Hotell, en oas centralt belägen vid den välbevarade ringmuren. Mitt i den medeltida charmen får du inte bara närhet till stadens puls, utan även till det fridfulla suset från det närliggande havet. Denna dag är din för att förlora dig i Visbys atmosfär – historiska byggnader och kullerstensgator väntar. Avrunda kvällen på en lokal restaurang med gotländska delikatesser som lamm och saffranspannkaka.

DAG 2: Gotlands Naturskatter på Två Hjul
Hoppa upp på cykelsadeln och trampa söderut längs ”Gotlandsleden”. Besök det fascinerande naturreservatet Södra Hällarna och njut av panoramautsikten från Högklint. Utforska fiskeläget Ygne och koppla av på den kända Tofta stranden innan du avslutar dagen med en utsökt middag i Visby.

DAG 3: Visby – Ljugarn – En Oas av Skönhet (Buss)
Undvik trafikerade vägar med en bekväm bussresa från Visby till Ljugarn. När ni kommer fram till Ljugarn står era cyklar och väntar på er. Checka in på Pensionat Lövängen och avnjut en middag vid stranden på Ljugarns Strandcafé.

DAG 4: Utforska Ljugarn på Egen Hand
Njut av en dag i paradiset Ljugarn på egen hand. Klättra bland raukarna på Folhammar, besök Vitvär och dess fiskeläge, eller utforska Strandridaregårdens museum. Avsluta dagen med middag på Ljugarns Strandcafé.

DAG 5: Återvändning till Visby (Buss)
Lämna Ljugarn bakom dig och ta bussen tillbaka till Visby. Utforska Visbys historiska byggnader och parker och njut av en mysig kväll på någon av stadens restauranger. Logi på Solhem hotell

DAG 6: Avsluta med Gotlandsglass och Hembärande Minnen
Din sista dag på cykelsemestern erbjuder frihet att njuta av Visbys strandpromenad eller upptäcka något nytt. Avsluta resan med en glassutflykt till Glassmagasinet och prova Gotlands stolthet – Guteglass! Färjan tar er tillbaka till fastlandet med hjärtat fullt av fantastiska Gotlandsminnen. Hoppas ni haft en oförglömlig vistelse med Upplevelsepaket!

Artikelnr: 7502 Kategori:
Updating…
 • Inga påbörjade bokningar