• Bokning
 • Överblick
 • Resplan
 • Vad ingår
 • Tillval
 • FAQ
 • Pricing Name
  Startdatum
  Avresedatum
  Antal personer (Min-max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Standard Bokning
  Startdatum
  Avresedatum
  1Antal personer - No size limit
   

  Vuxen ( 1 Antal personer - No size limit. ) 3,200 kr /Person

  - +

  Tillval

  Enkelrumstillägg
  900.00 kr / St

  Enkelrumstillägg, Golfpaket knistad

  Learn More
  Extra natt enkelrum, Pensionat Prästgården
  850.00 kr / St

  Extra natt enkelrum, Pensionat Prästgården

  Learn More
  Extra natt på Pensionat Prästgården dubbelrum
  1350.00 kr / St

  Extra natt på Pensionat Prästgården dubbelrum

  Learn More
  Enkelrumstillägg
  500.00 kr / St

  Golfpaket: Golfa med variation

  Learn More
  Avbeställningsskydd
  250.00 kr / St
  Knistad Herrgård*
  Töreboda Golfklubb*
  Pensionat Prästgården*

Golfa med variation, i detta golfpaket får ni uppleva både det lilla och det stora.
Första dagen spelar ni golf på den pittoreska och natursköna banan Månsarud i Töreboda. Natten spenderas på det lilla familjära Pensionat Prästgården med sina fem små rum. Kvällens middag serveras på närliggande restaurang i byn. Starta dag två med att avnjut en liten men naggande god frukost innan ni beger er mot anrika Knistad Herrård. Här andas du herrgårdsmiljö och tillbringar dagen på greenerna med vacker utsikt över vidderna. Efter en heldag på golfbanan kan du i mån av plats boka ett dopp i ett av Knistads varma karbad. Perfekt med en svalkande eller värmande dryck i handen beroende på årstid. Avnjut sedan en 3-rätters middag i herrgårdens mysiga matsal. Efter en god natts sömn avslutar du hela vistelsen med en fantastisk frukostbuffé innan hemfärd.

Nedan följer en resplan för det här paketet:

Säsong: 1 maj - 30 oktober

Resor

Dag 1

Töreboda och greenfe på Töreboda Golfbana.

Töreboda golfbana ligger 7 km från Pensionat Prästgården i norra delen av Västra Götalands län. En svensk golfidyll, undangömd från storskalig bebyggelse och inramad av majestätisk barrskog och en förtrollande näckrosfylld insjö. Banan är välkänd för sin betagande skönhet och storslagna vy över Månsaruds sjön. Dess karaktär är skiftande - park-, skogs- och seasidebana, tio av hålen har tät direktkontakt med vattnet. Det mest berömda hålet är 10:an med 100 meter vatten mellan tee och green. 10:an har klassats av tidningen Golf Magazine som ett av de 500 bästa hålen i världen. Flera år i rad har 10:an varit med på Svensk Golfs lista över Sveriges 100 bästa golfhål och utnämndes 2014 till ett av Europas 100 bästa golfhål av Golf World. Efter en skön dag på golfbanan checkar ni in på Pensionat Prästgården i Töreboda. Här bor man i pensionatets mysiga, familjära gästrum. Middagens serveras på närliggande restaurang.

Dag 2

Töreboda - Knistad Herrgård med greenfee på Knistads golfbana (biltur ca 40 km)

Idag får ni säga "Hej då" till Pensionat Prästgården och er golfresa fortsätter till Knistad som är Skaraborgs Golfmecka nummer ett. Golf är en självklarhet här på Knistad. Ni bor i princip på golfbanan då hål ett är precis runt knuten på herrgården. Banan är upplagd som två slingor vilket ger dig fördelen att välja om du vill spela 9 eller 18 hål. I båda fallen bjuds du på spel- och naturupplevelser som går utöver det vanliga. På kvällen serveras det en 3-rätters middag. För total avkoppling efter golfrundan rekommenderar vi att ni bokar badtunnorna för ett varmt och skönt bad samtidigt som ni njuter av den vackra vyn som omger er här på Knistad herrgård. Rummen i herrgårdens flyglar har alla sin egen unika historia och speglar olika epoker av herrgårdens 700-åriga livstid.

Dag 3

Knistad - Hemfärd

Njut av frukosten på terrassen eller i den härliga matsalen. Kanske vill ni ta en golfrunda till idag eller bara strosa runt i omgivningarna innan ni lämnar detta härliga ställe.

2 st Greenfe (Töreboda Golfbana, Knistad Golfbana)
1 st Middag (exkl. dryck)
1 st Middag (3-rätters exkl. dryck)
1 st Övernattning Pensionat Prästgården, Töreboda del i dubbelrum
1 st Övernattning Knistads Herrgård, del i dubbelrum
2 st Frukost

Avbeställningsskydd / pers. 250 SEK
Enkelrumstillägg 900 SEK
Extra natt Pensionat Prästgården, Dubbelrum 1350 SEK
Extra natt Pensionat Prästgården, Enkelrum 850 SEK

Inga frågor hittade