Sommarminnen och framtidsdrömmar

Ja för en vecka sedan fick vi en gnutta ljusare mornar men desto mörkare eftermiddagar, och mörkare kommer det att bli. Inga glädjande besked när vi genom forskning vet hur mycket dagsljus betyder för vårt mående. Vad gör du för att hålla modet uppe under dessa mörka månader? Drömmer du dig tillbaka och minns hur solen värmde när du gled fram genom slussarna på Göta kanal medan du njöt av en lunch och lyssnade till guidens intressanta anekdoter? Eller hur möra dina ben kändes efter att du trampat fram jämsides med det glittrande havet på Gotland? Hur underbart det kändes att få komma fram till dagens destination och bli serverad en middag tillagad av lokala råvaror.

Kanske tillhör du dom som istället väljer att fokusera framåt. Som sitter och tittar på nästa års semestertripp redan nu, gör upp planer och önskar göra verklighet av drömmar. Kanske är det nästa sommar du åker till Dalarna och åker båt och cyklar runt Siljan? Eller antar utmaningen att cykla Vänern runt?

Vi är tacksamma för att få vara en del av dina sommarminnen och ser fram emot att få vara din guide när du ger dig ut på nästa äventyr. Vi har resor för alla och lovar dig aktiva upplevelser med guldkant och tid för avkoppling.