Tjugotjugotre

Så står vi här, än en gång, med ett nytt år rakt framför näsa. Vi hoppas och tror att vi kliver in i ett riktigt bra år såklart! Sakta men säkert märker vi också hur ljuset återvänder. Minut för minut får vi lite längre eftermiddagar och trots tjocka snötäcken eller några knappa plusgrader i strilande regn så väcks den där lilla lilla gnistan – vårkänslan.

Även om vi bara byter från ett datum till ett annat, precis som vi gör varenda dag, så är det många av oss som ändå känner något speciellt när vi skiftar från sista december till första januari. Från att summera ett gånget år, samla ihop fina minnen av upplevelser vi haft och kanske ibland ångra saker vi gjort eller inte gjort till att blicka framåt, hoppas genomföra konkreta drömmar och omfamna den smått kittlande känslan inför något nytt!

Vad vill du se tillbaka på och minnas den 31 december 2023? Vill du ha upplevt något nytt eller vill du ha återvänt till ett guldkorn du tidigare besökt? Ska vi säga att 2023 blir året då vi njuter lite extra av solnedgångarna, då vi uppskattar smakerna i maten lite mer och spenderar mer tid ute i naturen. Se till att ta chansen i år att boka in en härlig upplevelse att se fram emot! VI ser fram emot ett nytt år med spännande upplevelser och aktiva semestrar!

Cykeltur Göta kanal