Vad är en semester med oss?

Ja vad innebär egentligen en semester med oss och vad kan du förvänta dig när du väljer att boka din semesterresa med oss på Upplevelsepaket? Du kan lita på att vi noggrant valt ut boenden, matupplevelser och utflyktsmål. Hos oss blir du omhändertagen hela vägen och du ska bara njuta av färden till din nästa destination oavsett transportmedel eller aktivitet. När du är inne på vår hemsida och kollar in våra olika paket kan du kolla under fliken ‘Resplan’, där kan du läsa hur upplägget ser ut från dag till dag, vilka olika sevärdheter vi rekommenderar för den sträckan, vart du kommer att checka in och ofta vart du kommer att äta. När du till exempel väljer att boka en cykelsemester runt Siljan är målet första dagen Mora och vi rekommenderar varmt ett besök på Zornmuseet!

Har du tagit dig fram med cykel känner du dig kanske mör i kroppen på ett härligt sätt, fylld med frisk luft och fullproppad med nya intryck som en cykeltur ger på ett helt annat sätt än en bilresa. Då välkomnas du på ett av de boenden vi samarbetar med och det kan vara alltifrån en mysig campingstuga eller ett spännande glampingtält till ett anrikt värdshus, pensionat eller hotell. Oavsett kommer du att få den där välförtjänta avkopplingen!

En semester med oss är att ta dagen som den kommer, stanna vid vägkanten där du själv önskar och släppa alla måsten. Harmonin i naturen kommer fylla dig med energi och kraft och du behöver bara hänga med.