Vart går din nästa resa?

Mars månad är här, solen värmer större delar av vårt land och naturen vaknar till liv på nytt, lika färgsprakande och överraskande varje år. Med våren i antågande är det också dags för många att börja planera sin sommarsemester – även om det kan kännas långt bort ännu.

Sverige är ett fantastiskt land att semestra i, något många fått upp ögonen för och värderar högt – inte minst efter de två senaste somrarna. Hur vill du spendera din semester? Att vistas ute, fylla olika sinnen med upplevelser och avsluta dagarna med god mat och en härlig övernattning är ett vinnande koncept tycker vi!

Vill du kliva i land på någon av de solsäkra öarna i Östersjön som Öland, Gotland eller Åland? Besöka äppelodlingar och musterier på Österlen? Kombinera cykelsemestern med båtturer längs Göta kanal eller kanske uppe i Dalarna vid Siljan? Ja, vi förstår om valet inte alltid är enkelt när vårt avlånga land bjuder på så många guldställen. Men vet du, oavsett vart du väljer att åka och vad du väljer att hitta på så kommer du att berikas med härliga minnen, spännande upplevelser och mentala vykort att bära med dig och se tillbaka på när du som mest behöver det.