Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

  • 3 Dagar

Cykla dressin med övernattning

Cykla dressin passar för alla oavsett om du är gammal eller ung. I vårt dressinpaket erbjuder vi åkning mellan Töreboda och Gullspång som går på den gamla banvallen längs med Gullspångsälven. På våra dressiner åker man två och två där den ena trampar och den andra sitter på bänk bredvid på dressinen.

Längs med banvallen finns det fina möjligheter till bad och grillning för den som vill samtidigt som ni åker igenom olika samhällen. Bland annat Skagersvik där man på andra sidan viken kan skymta Ribbingsfors Herrgård där författaren Frans G Bengtsson levde sista delen av sitt liv. Längs med dressinbanan finns det också gott om geocacher för den som är intresserad.

Under resan kommer ni att övernatta på ett mysigt B&B i Töreboda där det serveras middag på en närbelägen restaurang. Med vårt paket får ni först cykla och uppleva den vackra naturen längs med Göta kanal och sedan cykla dressin längs med Gullspångsälven.

Under resan får ni med er lunchpaket som ni kan avnjuta när ni känner för det, varför inte stanna till någonstans med en vacker utsikt packa upp lunchpaketet och ta in naturen och de vackra omgivningarna? Att cykla dressin passar både vuxna och barn och är ett äventyr för hela familjen.

Under resan får ni uppleva kanaler, älvar, skog, vacker natur och i priset ingår boende, lunchpaket och middag på kvällen.

Att trampa dressin är en upplevelse alla bör uppleva åtminstone en gång i livet och under er resa kommer ni passera många intressanta platser, bland annat urskog, vildmark, historiska platser och det finns möjlighet till bad och grillning längs vägen för den som känner för det.