Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Cykla runt hela Gotland med Fårö och Hoburgen, för cykelentusiasten

Gotland har ett välförtjänt rykte om sig att vara en cykelö. Denna cykelsemester tar dig på upptäcksfärd runt hela Gotland samtidigt som du upplever Visby där historien väntar runt varje hörn. Slingrande vägar tar dig till blommande ängar, lammhagar, väderkvarnar och stenmurar möter dig längs vägen. Du cyklar alldeles utmed havet, med makalös utsikt som får en att dra efter andan.
Gotland på cykel – ett med naturen!

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 15200 Kr
Lägg till i önskelista

Gotlands Sommarparadis kust till kust på cykel

Med Ljugarn som mittpunkt är ostkusten fantastiskt att upptäcka på cykel. Det varierande landskapet som östra Gotland erbjuder ger både avkoppling och fantastiska naturupplevelser. Det gotländska landskapet är unikt och att möta det på två hjul är en lisa för själen. Vi ger er även några dagar i Visby. Visbys storslagna historia som Östersjöns huvudstad under Hansatiden gör sig påmind överallt. Den fantastiska staden och det natursköna landskapet lockar till återbesök.

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 7650 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på Gotland södra med Hoburgen

Södra Gotland är känd för sina kustnära och natursköna vägar där hav och himmel möts. Cykla förbi får, raukar och vägar prunkande av blåeld. Besök Burgsvik känt för “Så mycket bättre” och hälsa på Hoburgsgubben – en säregen rauk som i viss vinkel liknar ett manshuvud. Under denna cykelsemester får man även uppleva Visby med dess vackra gränder, historiska byggnader och kullerstensgator.
Ett cykelpaket för er som vill lära känna den vackra delen av södra Gotland med Hoburgen. Besök den sydligaste delen av Gotland, Sudret. Härliga bad och mycket kultur och historia med spännande raukar. Cykelsemestern startar och slutar med natt i Visby. Nytt för i år är att Pensionat Warfsholm byggts om till ett 4-stjärnigt hotell.
Underbar atmosfär och härligt läge alldeles intill havet!

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 10500 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester med dagsutflykter från Visby

Ett bekvämt sätt att upptäcka Gotland.
En cykelsemester för er som vill upptäcka Gotland med Visby som utgångspunkt. Ni bor på samma hotell i Visby och gör trevliga dagsutflykter härifrån. Cykelturer på Fårö, till Lummelundagrottorna, Tofta, Stora Karlsö och framförallt Visby. Umgås, koppla av, njut av naturen, havet, upptäck och upplev den fascinerande medeltida historien som omger hela Visby med omnejd.

Säsong: 1 maj – 30 september

Från 6500 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på Gotland med Fårö och Visby i fokus

Ett cykelpaket för er som vill uppleva Visby och Fårö på ett bekvämt sätt. Under de dagar man upptäcker Visby med omnejd bor man på hotell precis intill ringmuren. Efter bussfärd till Fårö får man några härliga dagar på Ingemar Bergmans mytomspunna ö. Här cyklar och vandrar man omkring i raukfälten, längs sandstränderna och upplever öns säregna natur. Gotland är en plats för avkoppling, här möts nutid och historia, natur och kultur. Upplev en oförglömlig cykelsemester på Gotland!

Säsong: 1 juni – 30 augusti

Från 5700 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på Gotland med Visby i fokus, Solhem Hotel

Visby-Perfekt som utgångspunkt!
Cykelavstånden är perfekta i och omkring Visby. Känn dig som hemma men ändå långt borta. Underbart att cykla i Visbys närhet, runt muren, njuta av havet och Strandpromenaden. Dessutom är Visby perfekt utgångspunkt för lite längre dagsutflykter. Bekvämt att bo på härligt hotell precis utanför eller innanför den medeltida ringmuren. Upplev Visby – rosorna och ruinernas stad.

Säsong: 1 maj – 30 september

Från 3900 Kr

Semester på Gotland

Semester på Gotland har allt du kan önska dig - åtminstone om du vill kunna njuta av naturen, atmosfären, dofter och nya upptäckter. Södra Gotland är känd för sina natursköna och kustnära vägar där hav och himmel möts medan östra Gotland erbjuder ett varierande landskap med fantastiska naturupplevelser. Uppe i norr kan du se karga landskap och storslagna raukområden.

Spendera din semester på Gotland och upptäck nya resmål. Ingmar Bergmans mytomspunna ö Fårö som också kallats ljusets och raukarnas ö är väl värt ett besök och i Visby kan ni bo bland medeltida kullerstensgatorna och historiska byggnader. Gotland är en plats där nutid och dåtid möts, där puls och avkoppling går hand i hand och extraordinära naturupplevelser avlöser varandra. Upplevelsepaket har flera olika resmål att välja mellan - både för stora och små.