Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Gotlands Sommarparadis kust till kust på cykel

Med Ljugarn som mittpunkt är ostkusten fantastiskt att upptäcka på cykel. Det varierande landskapet som östra Gotland erbjuder ger både avkoppling och fantastiska naturupplevelser. Det gotländska landskapet är unikt och att möta det på två hjul är en lisa för själen. Vi ger er även några dagar i Visby. Visbys storslagna historia som Östersjöns huvudstad under Hansatiden gör sig påmind överallt. Den fantastiska staden och det natursköna landskapet lockar till återbesök.

Säsong:
Måndagar – Söndagar
1 juni – 17 september

Ej Bokningsbart 27 juni-1 juli (Almedalsveckan)

Från 8950 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på Gotland norra med Fårö

Norra Gotland är känd för sitt karga landskap, storslagna raukområden och vackra kuststräckor. Under denna cykelsemester får man uppleva Visby med dess vackra gränder, historiska byggnader och kullerstensgator. Samtidigt får man lära känna den norra delen av Gotland med Fårö och dess fantastiska natur.

Säsong:
Måndagar – Söndagar
6 maj – 28 september

Ej Bokningsbart 27 juni-1 juli (Almedalsveckan)

Från 10500 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester med dagsutflykter från Visby

Ett bekvämt sätt att upptäcka Gotland.
En cykelsemester för er som vill upptäcka Gotland med Visby som utgångspunkt. Ni bor på samma hotell i Visby och gör trevliga dagsutflykter härifrån. Cykelturer på Fårö, till Lummelundagrottorna, Tofta, Stora Karlsö och framförallt Visby. Umgås, koppla av, njut av naturen, havet, upptäck och upplev den fascinerande medeltida historien som omger hela Visby med omnejd.

Säsong:
Måndagar – Söndagar
6 maj – 28 september

Ej Bokningsbart 27 juni-1 juli (Almedalsveckan)

Från 8300 Kr
Lägg till i önskelista

Gotland med Fårö och Visby

Ett paket för dig som vill uppleva Visby och Fårö på ett bekvämt sätt. Du bor på Solhem Hotell alldeles utanför ringmuren. Perfekt för er som vill ha med egen bil till ön. Det går också lika bra att lämna bilen på fastlandet och ta bussen vidare på ön. På Fårö får man några härliga dagar på Ingemar Bergmans mytomspunna ö. Du cyklar och vandrar omkring i raukfälten, längs sandstränderna och upplever öns säregna natur. Gotland är en plats för avkoppling, här möts nutid och historia, natur och kultur. Upplev en oförglömlig semester på Gotland!

Säsong:
Måndagar – Söndagar
6 maj – 28 september

Ej Bokningsbart 27 juni-1 juli (Almedalsveckan)

Från 7050 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester med Visby i fokus

Visby-Perfekt som utgångspunkt!
Känn dig som hemma men ändå långt borta. Underbart att cykla i Visbys närhet, runt muren, njuta av havet och Strandpromenaden. Dessutom är Visby perfekt utgångspunkt för lite längre dagsutflykter. Bekvämt att bo på härliga Solhem hotell precis utanför den medeltida ringmuren. Upplev Visby – rosorna och ruinernas stad.

Säsong:
Måndagar – Söndagar
1 maj – 30 september

Ej Bokningsbart 27 juni-1 juli (Almedalsveckan)

Från 4500 Kr

Cykelsemester på Gotland

Semester på Gotland har allt du kan önska dig – åtminstone om du vill kunna njuta av naturen, atmosfären, dofter och nya upptäckter. Att cykla på Gotland är en upplevelse och en fröjd för alla sinnen. Södra Gotland är känd för sina natursköna och kustnära vägar där hav och himmel möts medan östra Gotland erbjuder ett varierande landskap med fantastiska naturupplevelser. Uppe i norr kan du se karga landskap och storslagna raukområden. Spendera din semester på Gotland och upptäck nya resmål. Ingmar Bergmans mytomspunna ö Fårö som också kallats ljusets och raukarnas ö är väl värt ett besök och i Visby kan ni bo bland medeltida kullerstensgatorna och historiska byggnader. Gotland är en plats där nutid och dåtid möts, där puls och avkoppling går hand i hand och extraordinära naturupplevelser avlöser varandra. Upplevelsepaket har flera olika resmål att välja mellan – både för stora och små.  

Cykla på Gotland

Gotland är perfekt för en cykelsemester och att cykla på Gotland ger dig möjlighet att uppleva en av de vackraste plasterna i Sverige.  

Landsvägscykling på Gotland

Att cykla landsväg på Gotland på sommaren är en snudd på optimal upplevelse. Vägarna på Gotland är som gjorda för landsvägscykling och under din cykeltur har du möjlighet att uppleva en stor del av ön och dess skiftande och vackra natur. Då de flesta vägarna på Gotland är asfalterade har du mycket att välja på. Du kan cykla på småvägarna längs kusten eller ta en tur längre inåt landet och uppleva lummiga skogspartier och vackra ängar.  

Cykla Gotlandsleden

Om du vill se och utforska hela Gotland ska du cykla Gotlandsleden. Gotlandsleden är en 50 mil lång cykelled som sträcker sig runt hela ön. Cykelleden sträcker sig från Fårö på norra Gotland till Hoburg i söder.  

Cykla på norra Gotland

Ska du cykla på norra Gotland rekommenderas vi att du cyklar längs med Stenkusten. Här kan du uppleva det vindpinade, karakteristiska landskapet som Gotland är känt för. Du bjuds också på raukar och fiskelägen längs kusten. Ingen tur till de norra delarna är komplett utan att besöka Fårö, Ingemar Bergmans favoritplats på jorden dit han också flytta permanent på sin ålders höst. Fårö når du via färja från Gotland och ön bjuder på storslagen natur och unika omgivningar. Ön bjuder också på flera vackra sandstränder så som Ekeviken, Norsta Auren och Sudersand.  

Cykla på södra Gotland

Det är en fröjd att cykla på södra Gotland. Här kan du cykla längs med slingrande vägar och uppleva blommande ängar och öppna landskap. Denna delen av ön kallas inte för Sveriges Provence men borde kanske göra det då landskapet för tankarna till södra Frankrike. I de södra delarna av ön kan du uppleva väderkvarnar, lammhagar, stenmurar och havet. Havet är ständigt närvarande på Gotland och när du besöker de södra delarna kan du med fördel unna dig ett dopp i havet vid stranden Austre. Unna dig en cykelsemester och cykla på Gotland tillsammans med oss på Upplevelsepaket.