Filter By

Aktivitet

Restyp

Plats

Lägg till i önskelista

Vårvandring utmed Göta kanal

Upplev våren med att vandra längs Göta kanal. Ni promenerar i skön takt på den lilla grusvägen som heter kanalbanken och hör fågelkvittret och knastret under era fötter. Alldeles intill kanalbanken flyter det lugna vattnet på Göta kanal i väntan på kanalbåtarna som kommer till sommaren.
( Vi tar emot max 10 personer för att göra detta Coronasäkert!)

Säsong: 1 mars – 30 november

Från 1550 Kr
Lägg till i önskelista

Göta kanals lilla cykelsemester med båt, Start Borensberg

Upplev en dagskryssning på Göta kanal – Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Wasa Lejon. Under resan guidar skepparen om kanalens och båtens historia. Semestern börjar med en cykeltur längs Göta kanal, där natur- och kulturupplevelser avlöser varandra. Ni övernattar i Ljungsbro ca 2 km från Berg och Bergs slussar. Ett av Göta kanals största besöksmål.

Säsong: 8 maj – 19 september

Från 2200 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på södra Öland med Alvaret, Start Mörbylånga

Äventyret börjar redan på väg till Öland. Resan över Ölandsbron är både spännande och vacker. Ölandsbron är 6072 meter lång och invigdes 1972, bron är inte längre Europas längsta men den längsta i Sverige (Öresundsbron är längre men tillhör även Danmark). Cykelturen utgår från Mörbylånga. Härifrån cyklar man längs med havet till öns södra ände. Upplev Stora Alvaret – ett av världens mest säregna kulturlandskap. Mäktigt, ödsligt och svindlande vackert i en märklig kombination.

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 7200 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester Österlen Runt

En cykelsemester på Österlen erbjuder så mycket att se och uppleva. Österlen benämns ofta som Sveriges skafferi, här finns många mysiga krogar och caféer med närodlat som specialitet. Ett besök här vid den skånska ostkusten ger skönhet och avkoppling så det räcker lång tid framåt.

Säsong: 1 maj – 30 september

Från 10100 Kr
Lägg till i önskelista

Dagsutflykter i hjärtat av Dalarna

Cykelparadiset Dalarna har mycket att erbjuda.
Cykelsemestern kommer att ta er från Siljansnäs vidare till Leksand, Tällberg och Rättvik. Det finns mycket att se och besöka i detta genuina och vackra Dalarna. Båda nätterna bor man i Rättvik med fantastisk utsikt över Siljan och bygden runt omkring.
Upplev Långbryggan, Tällberg, naturen, kulturen, hantverkstraditionen och mycket, mycket mer.

Säsong: 1 maj – 30 september

Från 3000 Kr
Lägg till i önskelista

Cykla runt hela Gotland med Fårö och Hoburgen, för cykelentusiasten

Gotland har ett välförtjänt rykte om sig att vara en cykelö. Denna cykelsemester tar dig på upptäcksfärd runt hela Gotland samtidigt som du upplever Visby där historien väntar runt varje hörn. Slingrande vägar tar dig till blommande ängar, lammhagar, väderkvarnar och stenmurar möter dig längs vägen. Du cyklar alldeles utmed havet, med makalös utsikt som får en att dra efter andan.
Gotland på cykel – ett med naturen!

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 15200 Kr
Lägg till i önskelista

Gotlands Sommarparadis kust till kust på cykel

Med Ljugarn som mittpunkt är ostkusten fantastiskt att upptäcka på cykel. Det varierande landskapet som östra Gotland erbjuder ger både avkoppling och fantastiska naturupplevelser. Det gotländska landskapet är unikt och att möta det på två hjul är en lisa för själen. Vi ger er även några dagar i Visby. Visbys storslagna historia som Östersjöns huvudstad under Hansatiden gör sig påmind överallt. Den fantastiska staden och det natursköna landskapet lockar till återbesök.

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 7650 Kr
Lägg till i önskelista

Cykelsemester på Gotland södra med Hoburgen

Södra Gotland är känd för sina kustnära och natursköna vägar där hav och himmel möts. Cykla förbi får, raukar och vägar prunkande av blåeld. Besök Burgsvik känt för “Så mycket bättre” och hälsa på Hoburgsgubben – en säregen rauk som i viss vinkel liknar ett manshuvud. Under denna cykelsemester får man även uppleva Visby med dess vackra gränder, historiska byggnader och kullerstensgator.
Ett cykelpaket för er som vill lära känna den vackra delen av södra Gotland med Hoburgen. Besök den sydligaste delen av Gotland, Sudret. Härliga bad och mycket kultur och historia med spännande raukar. Cykelsemestern startar och slutar med natt i Visby. Nytt för i år är att Pensionat Warfsholm byggts om till ett 4-stjärnigt hotell.
Underbar atmosfär och härligt läge alldeles intill havet!

Säsong: 1 juni – 15 september

Från 10500 Kr