Hur går det till?

Ja hur går det egentligen till när du bokar din resa med oss? Här tänkte vi reda ut några funderingar du kanske har.

När du har bestämt dig för och bokat det resmål du vill upptäcka är det mesta egentligen redan klart. Ja, du behöver förstås packa det du kan tänkas behöva så som kläder, tandborste, några skoskavsplåster och en bok kanske? Men resten sköter vi! Du kommer att sova i sköna sängar och inte gå hungrig då boende och mat finns inkluderat i de allra flesta av vår paket och är det cykelsemester du siktat in dig på behöver du inte haka på någon cykel på bilen för på destinationen väntar cykel, cykelhjälm (om du inte föredrar din egna såklart!) och karta.

Våra paket är unika och anpassade för just din valda destination vilket kan göra att de skiljer sig åt på vissa punkter. Som att middagarna inte är inkluderade när du besöker Visby eftersom vi anser att det är en del av upplevelsen och charmen att få promenera längs kullerstensgatorna och välja ut ditt egna matställe för kvällen i denna unika stad. I vissa paket kommer du att få slå dig ner på en lunchrestaurang eller ett café medan du i vissa paket får packa ner en lunchväska och slå dig ner där det passar, vilket brukar vara nog så underbart.

På varje destination har vi plockat ut de allra bästa smultronställena med ett brett utbud för att det ska finnas något för alla – oavsett ålder. Alltifrån olika museum, konstutställningar och andra kulturella sevärdheter till mysiga caféer och aktiviteter för hela familjen.

För att få med dig packningen runt på cykeln ingår det i de allra flesta fall två stycken packväskor för dig att fästa på pakethållaren som rymmer 15-20 liter, smart va?

Har du några fler frågor eller funderingar inför din resa är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi finns här för att göra din upplevelse så bra som det bara går. Så vad väntar du på? Nu när vi rett ut allt detta är det ju bara att hitta just din drömdestination!