• Bokning
 • Överblick
 • Resplan
 • Vad ingår
 • Tillval
 • FAQ
 • Pricing Name
  Startdatum
  Avresedatum
  Antal personer (Min-max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Standard Bokning
  Startdatum
  Avresedatum
  1Antal personer - No size limit
   

  2-7 år ( 1 Antal personer - No size limit. ) 3,400 kr 2,890 kr /Person

  - +

  8-12 år ( 1 Antal personer - No size limit. ) 8,700 kr 7,395 kr /Person

  - +

  Vuxen ( 1 Antal personer - No size limit. ) 10,100 kr 8,585 kr /Person

  - +

  Tillval

  Avbeställningsskydd
  250.00 kr / St
  Avdrag egen cykel Österlen -500
  -500.00 kr / St
  Enkelrumstillägg
  2500.00 kr / St

  Enkelrumstillägg

  Learn More
  Dubbel packväska ( Rymmer ca. 15 l. / st.)
  200.00 kr / St

  Dubbel packväska ( Rymmer ca. 15 l. / st.)

  Learn More
  Blåsingsborg*
  Onkel Enkel*
  Ravlunda*
  Svea Hotell*

Österlen sätter guldkant på semestern!
Österlen är känt för att vara magiskt vackert med fruktodlingar, gallerier, caféer, loppisar, böljande natur och underbara stränder. Turen tar er både inåt landet och längs med havet. Det är backigare än du tror att cykla runt här. Extra skönt att då bo bekvämt på klassiska Skånegårdar.

 

Nedan följer en resplan för det här paketet:

Säsong: 1 maj - 30 september

Resor

Dag 1

Simrishamn

Österlens huvudstad Simrishamn har anor från 1100-talet. Pittoreska pastellfärgade hus med vackert snidade dörrar är typiska för trakten. Ni bor på Svea Hotel som ligger utmed havet vid den mysiga småbåtshamnen. När ni har installerat er på hotellet är det kanske dags att se sig om i den anrika staden. På kvällen serveras en god middag till en underbar havsutsikt.

Dag 2

Simrishamn - Tomelilla (cykeltur 30 km)

Cykelturen går mitt i det lantliga landskapet mellan äppelodlingar, ängar och de vackra Skåne-gårdarna. Bland böljande rapsfält, ateljéer, loppisar och mysiga caféer är det lätt att trivas. Cykelturen avslutas i Tomelilla som är dagens mål. Det familjära pensionatet Onkel Enkel bjuder på middag och rofylld miljö.

Dag 3

Tomelilla - Kivik (cykeltur 30 km)

Cykelsemestern fortsätter mot det populära Kivik, känd för sin marknad och sina odlingar. Kikvik ligger otroligt vackert utmed havet. Den här cykelsträckan är den backigaste på hela resan så ladda cykelkorgen med glatt humör och lite godsaker. Stanna till på alla smultronställen, ateljéer och caféer ni hittar och njut av livet. Den sista kilometern innan ni kommer fram till det charmfulla Hotell Blåsingsborg går det rejält uppför. Ni kommer snart att märka att det var mödan värt. Middagen, atmosfären och lugnet är den stora belöningen för dagen.

Dag 4

Kivik (egna utflykter)

Få landskap är så förknippat med sommar som Skåne. Packa ner badkläder, vandringsskor och lite tilltugg och bege er ut på upptäcksfärd. Gör ett besök på Kiviksmusteri, Äpplets Hus, fiskehamnen och Stenshuvuds nationalpark. Havet är närvarande överallt så passa på att känn sanden mellan tårna och ta ett svalkande dopp innan det är dags att avnjuta kvällens middag.

Dag 5

Kivik - Simrishamn (cykeltur 18 km)

Efter två underbara dagar i Kivik med omnejd är det dags att återvända till Simrishamn. Ta tillvara dagen och stanna till i Rörum, här ligger också Mandelmanns Trädgårdar och Franskans Creperie. Rörums strand har ett exceptionellt läge, omgivet av fruktodlingar, strandsluttningar, bokskog, enebackar och i norr nationalparken Stenshuvud. Upptäck det skånska gamla fiskeläget, Vik. Vik ligger på en smal strandremsa nedanför de höga sandbackarna, omgivet av fruktodlingar och är det äldsta av Österlens sju fiskelägen. Det varierande skånska landskapet är som en lisa för själen. Lägg kartan åt sidan och följ cykelskyltarna fram tillbaka till Simrishamn.

1 st Hotellnatt Hotell Svea, del i dubbelrum
2 st Hotellnätter Hotell Blåsingsborg, del i dubbelrum
1 st Pensionatnatt, Pensionat Onkel Enkel, del i dubbelrum
4 st Frukostbuffé
4 st Middagar exkl dryck
1 st  Färdbeskrivning
1 st 7-växlad cykel inkl. hjälm (från 8 år)
Cykelservice vid hyrd cykel

 

Enkelrumstillägg 2500 SEK
Avdrag egen cykel  – 500 SEK
Avbeställningsskydd 250 SEK/person

Inga frågor hittade